Klubben ställer in resten av terminen!


På grund av det rådande läget i pandemin har klubben bestämt sig för att INTE återuppta höstens pausade kurser och övrig verksamhet. Däremot planerar vi just nu för ett fullspäckat kursprogram för våren då vi hoppas att situationen tillåter oss att dansa igen! Mer information om detta hittar du löpande på hemsidan, https://gasasteget.se/

För alla evenemang och kurser som nu ställs in, kommer erlagda avgifter att stå kvar som ett tillgodo. Vi blir väldigt tacksamma om du samtycker till detta, men vill du att pengarna återbetalas så skickar du ett mail till kassor@gasasteget.se 
Ange i mailet: Ditt namn, medlemsnummer, Clearing nr och Bankkontonummer samt vilken kurs det gäller.
 

Styrelsen fortsätter att följa situationen och FOHM:s rekommendationer.
Senaste informationen och uppdateringar hittar du på FB och hemsidan. 

Var rädd om dig och dina danskompisar! Försök håll igång dansbenen där hemma så länge!

/Styrelsen