Restriktionerna upphör lagom till kurstart!!


2022-02-03

Restriktionerna lättar fr o m 9/2 och därför har vi nu möjlighet att ta emot fler deltagare till våra kurser.
Ni som står på kö har så klart företräde, dock gäller fortfarande att vi eftersträvar jämna par i antagningen! Står du i kö som singel så leta gärna upp en danspartner att anmäla dig med så ökar chansen att komma med.
Vi kommer att ta emot både par/singelanmälningar med möjlighet till att byta runt, dock är det frivilligt. Kommer man med som singel-anmäld så får man räkna med att det kan bli byta runt…


Vi ser verkligen fram emot att få komma igång med verksamheten igen och längtar efter att få träffa dig på dansgolvet igen!
Tänk ändå på att så klart gäller fortfarande att om man är sjuk så blir man hemma.💜
VÄLKOMNA TILL EN DANSTERMIN med Gåsasteget 2022!

2022-01-19

Nu är alla kurser uppdaterade med nya startdatum! Tänk på;

  • Reducerat antal deltagare, dröj inte med din anmälan.
  • Kommer du inte med sätts du på kö i turordning
  • Byta runt? Vi kommer att följa de restriktioner som gäller för kurstillfällena. OM vi tillämpar ”byta runt” så blir det isf frivilligt

2022-01-16

Idag har styrelsen fattat beslut om att skjuta fram kursstarterna ungefär en månad. Mail kommer att gå ut till alla redan anmälda i veckan. Startdatumen för buggkurserna är uppdaterade här på hemsidan. Boogie Woogie kurserna kommer också att skjutas fram och ändras på hemsidan i veckan. Håll utkik!

2022-01-12

Gåsasteget fick igår tisdagen den 11/1 information från Svenska Danssportförbundet om restriktioner som eventuellt gör att vi behöver senarelägga kursstarterna för terminen. Ytterligare information har inkommit under dagen idag från Riksidrottsförbundet och just nu verkar saker och ting vara lite oklart. Styrelsen bevakar och avvaktar några dagar och återkommer när det har klarnat.

Vi har ingen möjlighet att besvara eventuella frågor eftersom vi inte vet mer just nu. Håll utkik här och på mailen för mer information.