Workshop med Swedish Fox + Cosy Night 28/1


Välkommen till en ”Back to Basic” i Modern Fox!
Detta är en kurs då vi repeterar grunderna i foxen för att komma igång igen inför terminens kurser!

– Instruktör: Hans Larsson & Elisabeth Furegård, The Swedish Fox

– Plats. Kalkstensvägen 6, Lund

– Förkunskaper: minst 1 genomgången grundkursOBS!

Under kvällen arrangerar Cosy Night Socialdanskväll dit du som medverkande i denna kurs har gratis entré till
https://fb.me/e/3U0uYIAdX

Stadsbuss nr 5 stannar precis utanför, hållplats ”Brunngård”. Kommer du med bil så finns det några parkeringsplatser utanför samt i närheten på området GastelyckanDu kan anmäla dig som singel eller som par.

Vi kommer att eftersträva ”jämna” par i antagningen vilket i praktiken kan innebära att par-anmälningar går före. Oftast är det överskott på följare så vill man vara säker på att komma med så är det smart att par-anmäla sig.

Har du ingen danspartner kan du söka i vår grupp på Facebook; ”Danspartner sökes i Gåsasteget” https://www.facebook.com/groups/1924724420996822

Våra kurser leds av rutinerade och utbildade ledare och kurserna är uppbyggda så att de stegvis går från enklare till mer avancerade moment i ett lämpligt tempo.

Vänligen tänk på att ytterskor, skor med klack eller med svart sula som kan göra märken i golvet absolut inte får användas i lokalen!

Ta med dig sköna skor (inneskor), vattenflaska och en handduk.Tillfälle till extra träning har du på de fria träningstider som presenteras på klubbens hemsida.