Dansvärd


Nu kör vi strax igång igen!

Här kommer vårt förslag på ansvariga och medhjälpare för hösten 2018. Vår ambition är att göra planeringen så att man hjälper till som dansvärld en Tisdagsdans per år. Vi tror och hoppas att ni på listan vill hjälpa oss så att vi, med ert engagemang, kan driva vidare våra populära Tisdagsdanser ☺

Vi som numera har gjort planeringen är en ny grupp och inte haft helt optimala förutsättningar med underlagen så vi hoppas på ert tålamod och feedback om vi förbisett något. Tanken är att vi på sikt ska hjälpas åt att göra detta uppdrag smidigare, roligare och med mer tid för dans även de kvällar man hjälper till.

Vi önskar gärna ett svar från Er så vi vet att ni tagit del av informationen. Så kolla gärna kalendern direkt. Om ni inte har möjlighet eller får förhinder det datum ni är inbokade på är vi mycket tacksamma om ni försöker hitta någon att byta med från listan eller någon annan medlem ni tror kan vara intresserad.

I kort om uppdraget som Dansvärd

● Väkomna och registrera dansarna, numera i Dans.se

●Ta betalt och bocka av betalningsmetod, Swish, kontant eller förbetalt

●Någon från tisdagsgruppen finns på plats för att starta upp, visa rutiner och se till att allt kommer igång smidigt. De är även med och räknar kassan och tar hand om kontanterna.

 

Skriv gärna till oss om ni har tips eller åsikter som hjälper till med framtida planering (ex om ni vill stå tillsammans med någon, kan tipsa om någon ny som vill hjälpa till) eller något annat ni tycker vi behöver veta.

Tack snälla för ert engagemang! Ses på dansen.

 

Med vänlig hälsning

Tisdagsgruppen

Anette Svensson 0708-44 11 20

Eirikur ”Erik” Magnusson 0762-21 68 30

Maria Munther 0705-64 96 24

Jörn Nilsson 0720-35 96 23