Medlems-/kursavgift


Medlemsavgift

I samband med att du anmäler dig till en kurs får du information om att en del av kursavgiften är medlemsavgift i klubben.

Medlemsavgiften är 200 kr och medlemskapet gäller per kalenderår. Om du blir medlem efter den 1/7 är avgiften 120 kr för resterande del av året. Tills det datum man fyllt 18 resp. från och med det datum man fyllt 65 år gäller halva priset för medlemsskap.

Tryck på fliken ”Bli medlem”, man slussas då vidare till Dans.se (som för alla våra kurser numera), fyll i uppgifter – skicka. Sen får man bekräftelse på mail med den info man behöver. ”Bli medlem” finns på flera ställen på hemsidan: som en flik, överst på Event&Kurser sidan samt överst under fliken ”Om oss”.

Om du går en kurs, fakturerar vi dig för kursavgiften och medlemsavgiften om du inte redan är medlem. När du betalar fakturan, blir du samtidigt medlem.

Obs! Inbetald medlemsavgift betalas inte tillbaka.

Kursavgift/event

I samband med att du anmäler dig till en kurs/event framgår priset. Du har möjlighet till sänkt kursavgift om det är flera i din familj som anmäler sig samtidigt.

Övriga arrangemang/priser

På föreningens tisdagsträningar/danskvällar är inträdet 30 kr för medlemmar och 50 kr för ickemedlemmar.

Terminsstart/avslutning brukar anordnas med orkester. Priset är något högre vid dessa tillfällen. I detta pris ingår fika!

Vi har även arrangemang som är mycket kraftigt rabatterade (eller t om gratis) för våra medlemmar.

Är du medlem i en annan förening som är medlem i Svenska danssportförbundet betalar du medlemspris om du visar ditt medlemskort.

Medlemskort

När du betalat din medlemsavgift kommer du att få ett digitalt medlemskort genom en vanlig länk i mejl. Genom länken får du upp ditt personliga digitala medlemskort i din mobil eller platta. Det krävs ingen installation av någon app och medlemskortet kan visas på alla apparater som kan visa en vanlig hemsida.