Medlemsinformation


Kursverksamhet

Föreningen bedriver en omfattande kursverksamhet som riktar sig både till nybörjare och mera erfarna dansare. För närvarande arrangerar vi ca 100 olika kurser per år i Bugg, West Coast Swing, Dubbelbugg och Fox. Under Event & Kurser finns all information kring detta utbud. Kursanmälan administrerar vi genom en extern tjänst som större delen av Sveriges dansklubbar använder. Förutom kurser arrangerar vi olika typer av socialdanskvällar. Information om socialdanskvällar hittar du också under Event & Kurser, under ”Arrangemang”.

Socialdanskvällar: 

Välkommen till klubbens olika socialdanskvällar:

Under terminerna har klubben social/träningskvällar där alla dansintresserade kan dansa och träna bugg, fox, boogie, wcs och kanske till och med en dubbelbugg. DJ spelar bra och svängig musik och det är demokratisk dans.

  • Tisdagsdans

Varje tisdag arrangerar klubben vår populära Tisdagsdans! Här träffas alla från de olika typerna av kurserna och dansar tillsammans. Sammantaget brukar det bli 20-25 st tisdagar/termin. Under tisdagarna spelas normalt övervägande Bugg & Fox låtar men en och annan Boogie och West Coast Swing låt förekommer.

Dock har vi Mix-night 2-3 ggr/termin på tisdagarna. Det innebär att alla vår kurs-danser spelas i loop i kvällens musiklista i en rättvis ”2+2+2+2” lista. Dessa tillfällen påannonseras alltid på hemsidan och i sociala medier

Entré Tisdagsdans: 50 kr/pers för medlemmar i Gåsasteget eller ÖDF som betalas med SWISH eller kort på plats (70 kr/pers för icke medlemmar) Ingen föranmälan.

  • Friday Night, Swing n Boogie Night, West Coast Night, Young Geese

Övriga socialdanskvällar med tema olika dansstilar, oftast fredagar och lördagar. Oftast ingen föranmälan.

Entré: 80 kr/pers för medlemmar i Gåsasteget/ 100 kr ej medlemmar som betalas med SWISH eller kort på plats.

Det kommer dansare från nybörjare upp till erfarna tävlingsdansare som har roligt tillsammans på våra socialdanskvällar. Visa gärna ditt digitala medlemskort, så går det fortare i entrén.

Lättare fika finns alltid till försäljning

Vad är mitt digitala medlemskort? Du hittar ditt digitala medlemskort längst ner i dina mail från klubben (tredje symbolen från vänster Klicka på symbolen och välj ”Lägg till på hemskärm” på din telefon. KLART!

Vänligen tänk på att ytterskor, skor med klack eller med svart sula som kan göra märken i golvet absolut inte får användas i lokalen!

Verksamheten växer och utvecklas

Klubben har en omfattande verksamhet och funktionärerna i föreningen ser sitt engagemang som en trivsam fritidssysselsättning.

Vår verksamhet växer och det är vi glada för, samt att vi har många utvecklingsideér vi vill genomföra för att fler skall få ta del av dansen och att ha trevligt tillsammans.

Vill du engagera dig i förening så ta gärna kontakt med oss på info@gasasteget.se

Förmåner

Som medlem kan du ta del av dessa möjligheter om du visar upp ditt medlemskort!

Rabatt på inträdet till alla våra socialdanskväll.

Möjlighet till paketpriser på vissa av våra kurser.  Ibland har vi arrangemang som är mycket kraftigt rabatterade (eller t.o.m gratis) för våra medlemmar eller funktionärer.

10 % rabatt klippning hos Fager Hårdesign Lilla Fiskargatan 23 Lund. https://fagerhardesign.se/

Dansskor.se
Du får 10% rabatt om du vill köpa dansskor hos www.dansskor.se Glöm inte att ange att du är medlem!

Massage På väg
Du får 10 % rabatt på massage hos Massage På Väg. http://massagepavag.se/

ABC-hälsan Du får 10 % rabatt på valfri behandling (massage mm). http://abc-halsan.se/