Medlemsinformation


Kursverksamhet

Föreningen bedriver en omfattande kursverksamhet som riktar sig både till nybörjare och mera erfarna dansare. För närvarande arrangerar vi ett 60-tal olika kurser per år och under Event & Kurser finns all information kring detta utbud. Kursanmälan administrerar vi genom en extern tjänst som större delen av Sveriges dansklubbar använder.

Träningsdans varje tisdag

Du har också möjlighet att varje tisdagskväll under terminerna dansa i klubbens regi. Vi träffas, alla bjuder upp alla, vi umgås, trivs och dansar tillsammans. Främst bugg, lite foxtrot och någon gång spelas musik för att prova på någon annan dans. Dansen äger rum i Gåsalyckan vår egen lokal på Kalkstensvägen 6, Lund mellan kl 19.00-21.30.

Verksamheten växer och utvecklas

Klubben har en omfattande verksamhet och funktionärerna i föreningen ser sitt engagemang som en trivsam fritidssysselsättning.

Vår verksamhet växer och det är vi glada för, samt att vi har många utvecklingsideér vi vill genomföra för att fler skall få ta del av dansen och att ha trevligt tillsammans.

Just nu arbetar vi med att starta barn- och ungdomsverksamhet, utveckla socialdanskvällar med olika teman samt utveckla vår kursverksamhet för seniorer med fokus på att dans förbättrar din hälsa.

Känn dig ALLTID välkommen med dina synpunkter om du vill bidra till att klubben utvecklas och ser du någon del av klubben som du själv vill engagera dig i hoppas vi du känner dig bekväm med att framföra detta till styrelsen!

Förmåner

Som medlem kan du ta del av dessa möjligheter om du visar upp ditt medlemskort!

Rabatt på inträdet till våra tisdagsdanser

Du betalar 40 kr istället för 60 kr vid våra tisdagsdanser.

Möjlighet till paketpriser på vissa av våra kurser.  Ibland har vi arrangemang som är mycket kraftigt rabatterade (eller t.o.m gratis) för våra medlemmar eller funktionärer.

10 % rabatt klippning hos Fager Hårdesign Lilla Fiskargatan 23 Lund. https://fagerhardesign.se/

Dansskor.se
Du får 10% rabatt om du vill köpa dansskor hos www.dansskor.se Glöm inte att ange att du är medlem!

Massage På väg
Du får 10 % rabatt på massage hos Massage På Väg. http://massagepavag.se/

ABC-hälsan Du får 10 % rabatt på valfri behandling (massage mm). http://abc-halsan.se/

Sundspärlan Du får 30 kr rabatt i dörren på danskvällar (torsdag, fredag & lördag). http://sundsparlan.se/

INTERSPORT

Handla på nätet:

Se till att bli medlem i Intersport Club och anmäl att du är medlem i Gåsasteget så får du 10% rabatt på allt du köper på Intersport inklusive vårt rabatterade pris på våra profilkläder. Klicka på länken nedan för att registrera dig och logga alltid in där innan du beställer profilkläder eller andra produkter hos Intersport: https://www.intersport.se/club-intersport/registrera

Handla i butik:

Du får 10% rabatt vid inköp i butiken på Bernstorp i Malmö (även på redan nedsatta priser). Styrelsemedlemmar och kursledare har 20% rabatt  (även på redan nedsatta priser). Samtliga medlemmar har 20% rabatt vid speciella events (ett par tillfällen varje år). https://www.intersport.se/vara-butiker/malmo-st-bernstorp