Medlemsinformation


Kursverksamhet

Föreningen bedriver en omfattande kursverksamhet som riktar sig både till nybörjare och mera erfarna dansare. För närvarande arrangerar vi ett 60-tal olika kurser per år och under Event & Kurser finns all information kring detta utbud. Kursanmälan administrerar vi genom en extern tjänst som större delen av Sveriges dansklubbar använder.

Träningsdans varje tisdag

Du har också möjlighet att varje tisdagskväll under terminerna dansa i klubbens regi. Vi träffas, alla bjuder upp alla, vi umgås, trivs och dansar tillsammans. Främst bugg, lite foxtrot och någon gång spelas musik för att prova på någon annan dans. Dansen äger rum i EOS-hallen i Lund mellan kl 19.00-21.30. Under terminerna genomförs små minikurser i andra danser. Dessa annonseras i vår kalender.

Dansvärdar

Vid våra tisdagsdanser hjälps medlemmarna åt att vara värdar för kvällen. Vilka uppgifter det innebär att vara värd för kvällen och vem som ansvarar för vad vid respektive tillfälle framgår under fliken ”För medlemmar”, Dansvärd.

Verksamheten växer och utvecklas

Klubben har en omfattande verksamhet och funktionärerna i föreningen ser sitt engagemang som en trivsam fritidssysselsättning.

Vår verksamhet växer och det är vi glada för, samt att vi har många utvecklingsideér vi vill genomföra för att fler skall få ta del av dansen och att ha trevligt tillsammans.

Just nu arbetar vi med att starta barn- och ungdomsverksamhet, utveckla vår kursverksamhet för seniorer med fokus på att dans förbättrar din hälsa och vi har genomfört en medlemsenkät för att undersöka om vi, på sikt, skall försöka skaffa en egen lokal under idén ”Dansens Hus”.

Känn dig ALLTID välkommen med dina synpunkter om du vill bidra till att klubben utvecklas och ser du någon del av klubben som du själv vill engagera dig i hoppas vi du känner dig bekväm med att framföra detta till styrelsen!

Förmåner

Som medlem kan du ta del av dessa möjligheter om du visar upp ditt medlemskort!

Rabatt på inträdet till våra tisdagsdanser

Du betalar 30kr istället för 50kr vid våra tisdagsdanser.

Möjlighet till paketpriser på vissa av våra kurser. Möjlighet till familjerabatter på våra kurser. Ibland har vi arrangemang som är mycket kraftigt rabatterade (eller t.o.m gratis) för våra medlemmar.

10 % rabatt klippning hos Åsa Fridh, Fager Hårdesign Lilla Fiskargatan 23 Lund. https://fagerhardesign.se/

Dansskor.se
Du får 10% rabatt om du vill köpa dansskor hos www.dansskor.se Glöm inte att ange att du är medlem!

Massage På väg
Du får 10 % rabatt på massage hos Massage På Väg. http://massagepavag.se/

ABC-hälsan Du får 10 % rabatt på valfri behandling (massage mm). http://abc-halsan.se/

Sundspärlan Du får 30 kr rabatt i dörren på danskvällar (torsdag, fredag & lördag). http://sundsparlan.se/

InterSport (gäller endast butiken på Nova Lund)
Du får 10% rabatt vid inköp ibutiken (även på redan nedsatta priser). Styrelsemedlemmar och kursledare har 20% rabatt  (även på redan nedsatta priser). Samtliga medlemmar har 20% rabatt vid speciella events (ett par tillfällen varje år). https://www.intersport.se/vara-butiker/lund-nova