Årets golftävling 2019 – Gåsaslaget


Tävlingen spelades på Eslövs Golfklubb den 9 augusti i alldeles lugnt och varmt väder. Vi var i år fyra deltagare efter några avhopp, en dam och tre herrar. Undertecknad kan bara beklaga att det är så få deltagare i golftävlingen när vi vet att många i klubben spelar golf! Vi spelade som vanligt poängbogey.

Kampen blev hård redan från början när Eva öppnade med 4 poäng på första hålet! Alla ville naturligtvis vinna men efter denna chockstart var oddsen klart tuffare än på första tee. Skulle då förra årets segrare, undertecknad försvara sin seger i år?

Efter nio hål så ledde Eva med två poäng före undertecknad men efter 12 hål så var undertecknad i ledningen på 25 poäng, ett före Eva… På 13 hålet (banans lättaste hål) ryckte Eva med en trepoängare och höll sedan undan ända in på 18 hålet! Därmed fick vi för första gången i Gåsaslagets historia en dam som segrare. Stort Grattis Eva!

Vi hade som vanligt mycket trevligt tillsammans och hejade på varandra för att göra så bra resultat som möjligt!  

Följande spelare deltog i årets tävling: Eva Zäther, Tommy Petersson, Robert Marshall och Ebbe Hansson.  På bilderna ser vi deltagarna och när undertecknad överlämnar vandringspokalen till Eva.  

/Ebbe

 

 

 

 

 

?