Årets golftävling 2021 – Birdiesteget.


Tävlingen spelades på Eslövs Golfklubb den 6 augusti i till en början upproriskt väder med åska dånande i söder och regn men efter 6 hål så ändrades vädersituationen och det blev lugnt och vackert väder.

Vi var i år fem deltagare, en dam och fyra herrar. Vi spelade som vanligt poängbogey och vi vill gärna bli fler så känn er välkomna att anmäla er nästa gång!

Kampen blev hård redan från början eftersom allting skulle avgöras på Eslövs snabba greener. Alla ville naturligtvis vinna men skulle då förra årets segrare, Robert Marschall försvara sin titel i år? Redan på första hålet tog Tommy ledningen och fick tre poäng!

Efter nio hål så var dock undertecknad i ledningen med 6 poäng före Tommy. Sedan var det en kamp om varje hål ända fram till 15 hålet då undertecknad började tappa poäng men höll ändå undan och vann med samma antal poäng som efter 9 hål, 6 poäng totalt före Tommy som blev tvåa! 

Vi hade som vanligt mycket trevligt tillsammans och hejade på varandra för att göra så bra resultat som möjligt! 

Följande spelare deltog i årets tävling: Eva Andersson, Patrik Önnerfjord, Robert Marschall, Tommy Petersson och Ebbe Hansson.

På bilderna ser vi deltagarna och när Robert överlämnar vandringspokalen till undertecknad.

/Ebbe