Ny Bugga Loss, 3 ggr!


Välkommen tilli BUGGA LOSS!

Ny mini-kurs om 3 ggr med fokus på flyt & följsamhet men denna gång tar vi även in musiken, karaktärer och uttryck i vår dans på det sociala golvet!


– Hur blir vi kreativa i vår dans med mycket variation samtidigt som vi behåller kontrollen ute på det sociala golvet där det plötsligt kan bli stopp ELLER kanske uppstår en bra lucka som bjuder in till lite extra action?

– Vi fördjupar oss framförallt i de mjuka värdena i dansen såsom t ex vår dansanthet, bra flyt, medvetenhet i de olika rörelseriktningar osv…
– Kursens mål är att du får kontroll och medvetenhet över din dans för att föregå istället för att föregås. Detta är fantastiska verktyg ute på de sociala dansgolven för att våga skapa fler variationer i vår dans!

– Instuktörer: Pär Axelsson Strand & Åsa Fridh
– Plats: Kalkstensvägen 6, Lund

OBS! 2 st separata block som enskilda kurser med separata anmälningar och olika innehåll
– Datum block 1: 2/2, 16/2 & 23/2 kl 20:00 – 21:30 (3 ggr)
– Datum block 2: 9/3, 16/3 & 30/3 kl 20:00 – 21:30 (3 ggr)

Vi har paketpris med rabatt på 100 kr om du går bägge blocken!

– Förkunskaper: Denna kurs riktar sig till er som känner sig bekväma i grunderna, vi tänker att ni dansar fr steg 3 och uppåt eller motsvarande.

Vi tar emot både singel/par-anmälan men som vanligt eftersträvar vi jämna par i antagningen.


Fokus:- få mer rörelse i vår egen dans
– få mer rörelse i ”rummet” (rörelseriktningen)
– få mer utryck / utstrålning i vår dans
– få mer verktyg för att växla i energin i vår dans
– bli vän med musiken

Stadsbuss nr 5 stannar precis utanför, hållplats Brunngård och kommer du med bil så finns det parkeringsplatser dels utanför men även lite runtom på området Gastelyckan…

Vänligen tänk på att ytterskor, skor med klack eller med svart sula som kan göra märken i golvet absolut inte får användas i lokalen!