Buggkurs ”Five minutes Focus” 14/6


Välkommen till Bugg ”Five minutes Focus”!

Detta är kursen för dig som vill bli bättre på att träna själv! Fantastiska verktyget/principen ”Five minute focus” lyfter din egen förmåga att utvecklas som dansare och hjälper dig att fokusera på rätt sak i rätt tid och ha kul under tiden!

För nu är det dags att fokusera på egenträning tills kurserna kommer igång igen i höst!

Första delen av kursen går vi igenom principen i helgrupp för att sedan praktisera det i stationer/intervaller. Träningsform som ger mycket energi och som ändå hjälper oss att bibehålla koncentrationen! 

(På alla våra kurser har du 20 % rabatt t o m du fyller 26 år!)

  • Tid: 14/6 kl 18:30 – 20: 30
  • Plats: Kalkstensvägen 6, Lund
  • Instruktörer: Henrik Skog & Åsa Fridh

Stadsbuss nr 5 stannar precis utanför, hållplats ”Brunngård”. Kommer du med bil så finns det några parkeringsplatser utanför samt i närheten på området Gastelyckan

– Om Henrik:  Henrik har dansat bugg i ca 10 år och har alltid varit flitig ute på det sociala golvet men även tävlat lite. Har ägnat åtskilliga timmar som kursdeltagare själv, är flitig på våra fria träningar och har därigenom fått erfarenhet hur man lägger upp sin egna träning för optimal utveckling.

– Om Åsa: Åsa har dansat bugg i 15 år och har stor erfarenhet ifrån tävlingsgolvet i olika danser. Har startat flera SM i bugg och har därför också fått lära sig hur man tränar för att uppnå resultat med bibehållen glädje.

Vänligen tänk på att ytterskor, skor med klack eller med svart sula som kan göra märken i golvet absolut inte får användas i lokalen!