Boogie Woogie introduktionshelg!


Välkommen till: Introduktionshelg i Boogie Woogie
(På alla våra kurser har du 20 % rabatt t o m du fyller 26 år!)

⭐️– Tid: 16-17/9 kl 10:00 – 14:00
⭐️– Plats: Kalkstensvägen 6, Lund
⭐️– Instruktörer: Mikael Ewald & Åsa fridh
⭐️– Förkunskaper: Inga
⭐️– Lunchpaus: Vi håller 30 min lunchpaus för egen medhavd fika!

Stadsbuss nr 5 stannar precis utanför, hållplats ”Brunngård”. Kommer du med bil så finns det några parkeringsplatser utanför samt i närheten på området Gastelyckan

⭐️– Om kursen:
Boogie Woogie är en lekfull dans som har sitt ursprung i 40 och 50-talets USA. Det är en okoreograferad dans med korta inslag av breaks & attityd & energi & mycket glädje. Musiken som används är Rock ’n roll, Boogie & Blues.
Våra kurser leds av rutinerade och välutbildade instruktörer och kurserna är uppbyggda så att de stegvis går från enklare till mer avancerade moment i ett lämpligt tempo.

⭐️– Paketpris: Vi har även paketpris med 150 kr rabatt på den här kursen kombinerad med: Boogie Woogiens ABC – Veckokurs, start 2023-09-24

⭐️– Anmälan och mer info: https://gasasteget.se/
⭐️– Antagning: Vi eftersträvar alltid ”jämna” par i antagningen, vilket i praktiken kan innebära att par-anmälningar går före. Normalt är det ju överskott på följare så vill man vara säker på att komma med så rekommenderas att man gör en par-anmälan.

⭐️– Vänligen tänk på att ytterskor, skor med klack eller med svart sula som kan göra märken i golvet absolut inte får användas i våra danslokaler!
⭐️– Ta med dig sköna skor (inneskor), vattenflaska och en handduk..

• Välkommen till Lunds Dansklubb Gåsasteget!