PÅ BEGÄRAN; Extrainsatt WCS Grundkurs 4-5/11!


PÅ BEGÄRAN!
Ny Helgkurs – Grund i West Coast Swing

(På alla våra kurser har du 20 % rabatt t o m du fyller 26 år!)
⭐️– Tid: 4-5/11 kl 10:00-14:00
⭐️– Plats: Kalkstensvägen 6, Lund
⭐️– Instruktörer: Sofie Ekestubbe
⭐️– Förkunskaper: Inga
⭐️– Lunchpaus: Det kommer att hållas en lunchpaus för egen medhavd lunch, ca 30 min.
Stadsbuss nr 5 stannar precis utanför, hållplats ”Brunngård”. Kommer du med bil så finns det några parkeringsplatser utanför samt i närheten på området Gastelyckan
⭐️– Om kursen:
West Coast Swing (WCS) är en smooth, cool och social pardans med mycket inslag av individuell improvisation och musikanpassning.
Dansen har som alla andra swingdanser, sina rötter i Lindy Hop men har förändrats kraftigt över tid. WCS influeras mycket av andra danser och musikstilar och kan dansas till allt från RNB, Country, Slow Rock, Blues, Soul, Pop, Funk, alltså den musik du hör på radion idag.
Våra kurser leds av rutinerade och välutbildade instruktörer och kurserna är uppbyggda så att de stegvis går från enklare till mer avancerade moment i ett lämpligt tempo.
⭐️– Anmälan och mer info: https://gasasteget.se/
⭐️– Antagning: Vi eftersträvar alltid ”jämna” par i antagningen, vilket i praktiken kan innebära att par-anmälningar går före. Normalt är det ju överskott på följare så vill man vara säker på att komma med så rekommenderas att man gör en par-anmälan.
⭐️– Vänligen tänk på att ytterskor, skor med klack eller med svart sula som kan göra märken i golvet absolut inte får användas i våra danslokaler!
⭐️– Ta med dig sköna skor (inneskor), vattenflaska och en handduk..
• Har du ett tillgodo sedan innan hos oss så används det automatiskt vid antagning
• Följ uppdaterad och fullständig information under ”Nyheter”
• De flesta utav våra kurser går det att anmäla sig till som singel men det kan bli överskott av endera rollen och då hamnar du på. Vill du söka danspartner för att komma med eller om du vill anmäla dig till en kurs med par-anmälan så är du välkommen att söka danspartner i vår grupp på Facebook ”Danspartner sökes i Gåsasteget”.
Välkommen till Lunds Dansklubb Gåsasteget!