WCS fortsättningshelg 28-29/10


Välkommen till: Workshop West Coast Swing Fortsättningsnivå 1
(På alla våra kurser har du 20 % rabatt t o m du fyller 26 år!)

⭐️– Tid: 28/10 kl 10:00 – 15:00 forts 1, 29/10 kl 10:00 – 15:00 forts 2-4
⭐️– Plats: Kalkstensvägen 6, Lund
⭐️– Instruktörer: Jesper Petersson & Tina Kronberg
⭐️– Förkunskaper: Genomgången grundkurs eller motsvarande
⭐️– Lunchpaus: Kort paus för medhavd egen fika (30 min)

Stadsbuss nr 5 stannar precis utanför, hållplats ”Brunngård”. Kommer du med bil så finns det några parkeringsplatser utanför samt i närheten på området Gastelyckan

⭐️Om kursen 28/10 forts 1 :
Syftet med kursen är att i slutet av dagen ska du som dansare känna dig mer avslappnad i dansen och att det du gör ska kännas skönt.
Under förmiddagen kommer vi att fokusera på connection och hur man får dansen att flyta smidigt. Dessutom kommer vi att lägga extra fokus på grundturerna och hur dessa kan utvecklas. Efter lunch fokuserar vi på lyhördhet hos både förare och följare. Lyhördhet i dansen skapar möjlighet att bygga på vad den andra har påbörjat, det tillgängliggör leken i dansen. Med hjälp av olika turer provar vi oss fram för att leka till musiken.
Våra kurser leds av rutinerade och välutbildade instruktörer och kurserna är uppbyggda så att de stegvis går från enklare till mer avancerade moment i ett lämpligt tempo.

⭐️Om kursen 29/10 forts 2-4
Under dagen står musikalitet i fokus.
Var är ettan i musiken och hur kan vi sätta den?
Vi utforskar olika turer för att på ditt sätt sätta ettan och provar oss fram med acceleration och inbromsningar för att skapa dynamik i dansen.
Under eftermiddagen går vi över till att fokusera på blues. Vi tränar på hur trippelstegen ska tas just under blueslåtar och testar olika styling och turer som är typiska för genren. Välkomna med anmälan!
Denna Workshop är för dig som är van dansare och vill lyfta din WCS till nästa nivå.

⭐️– Anmälan och mer info: https://gasasteget.se/
⭐️– Antagning: Vi eftersträvar alltid ”jämna” par i antagningen, vilket i praktiken kan innebära att par-anmälningar går före. Normalt är det ju överskott på följare så vill man vara säker på att komma med så rekommenderas att man gör en par-anmälan.

⭐️– Vänligen tänk på att ytterskor, skor med klack eller med svart sula som kan göra märken i golvet absolut inte får användas i våra danslokaler!
⭐️– Ta med dig sköna skor (inneskor), vattenflaska och en handduk..
• De flesta utav våra kurser går det att anmäla sig till som singel men det kan bli överskott av endera rollen och då hamnar du på. Vill du söka danspartner för att komma med eller om du vill anmäla dig till en kurs med par-anmälan så är du välkommen att söka danspartner i vår grupp på Facebook ”Danspartner sökes i Gåsasteget”.
• Följ uppdaterad och fullständig information under ”Nyheter”

Välkommen till Lunds Dansklubb Gåsasteget!