Dansskor.se kommer till Tisdagsdansen!


– INFORMATION OM SKOFÖRSÄLJNINGEN!
Dansskor.se kommer på besök på Tisdagsdansen den 26/3. Kom och testa lämpliga skor till
Om försäljningen:
Alla som vill är självklart välkomna, oavsett om du dansar hos oss eller inte. Vill du både handla skor och passa på att dansa på vår ”Tisdagsdans” får man betala en liten entréavgift. Vill du endast komma och handla skor behöver du inte betala entré. Vänligen tänk på att inga yttersidor är tillåtna inne i vår lokal :-)

Försäljning av skor: 18.00-20:30
(Dans kl 19:00-21:30)

Vi tar med oss ett utvalt sortiment riktat mot bugg, WCS, fox. Har du önskemål om att prova någon speciell modell, har väldigt liten eller stor skostorlek eller vill prova klackskor? Ta då kontakt med Dansskor.se senast 12/3 via mejl info@dansskor.se eller på telefon 0303-77 70 40, så försöker vi lösa det.
Vi tar emot betalning med kontanter, kort eller swish

Som medlem i Lunds dansklubb Gåsasteget har du 10% rabatt mot uppvisandet av ditt digitala medlemskort!

https://dansskor.se/